Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το ToeJam & Earl: Back in the Groove!

*
H HumaNature Studios ανακοίνωσε ότι το ToeJam & Earl: Back in the Groove!, πρόκειται να αποτελέσει την τέταρτη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς. Όπως αναφέρεται, θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου 2019, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. To δίδυμο ToeJam και Earl, ευελπιστεί να εντυπωσιάσει τις Latisha και Lewanda και για το λόγο αυτό δανείζονται το Rapmaster Rocket. Όμως, λόγω ενός ατυχήματος που σχετίζεται με τη δημιουργία μαύρης τρύπας, τους φέρνει στα αιωρούμενα συντρίμια της γης, όπου προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια του σκάφους τους, πριν γίνει αντιληπτή η απουσία τους από τον πλανήτη Funkotron. Το παιχνίδι υποστηρίζει online multiplayer με τη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών, που μπορούν να επιλέξουν μεταξύ εννέα χαρακτήρων. Επιπλέον, οι εκδόσεις για κονσόλες θα υποστηρίζουν local co-op για δύο παίκτες, αριθμός που διπλασιάζεται στην έκδοση για PC. Η τιμη του ToeJam & Earl: Back in the Groove! θα είναι €19,99. Παρακάτω το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*